marți, 19 ianuarie 2010

Ocupat!

Va povesteam eu acu' ceva vreme ca vara mai tragem cate o fuga prin Silistea, un satuc aflat pe langa Constanta.

Un prieten are o casa prin zona si de cate ori se iveste ocazia ne adunam frumusel cu mic cu mare pentru o mica relaxare la aer curat, care de fiecare data se transforma in nopti nedormite si gratare stinse cu bere.

Se facea ca in una din aceste "adunari generale", mai erau prezenti si alti amatori de aer curat, necunoscuti mie. Dar dupa cum stim ca oamenii la "suferinta" se imprietenesc cel mai repede, n-a fost o problema prea mare, poate doar de timp.
Cam 5-10 minute, apoi ne cunosteam de cand lumea si pamantul. Toate bune si frumoase, muzica si voie buna, pana la momentul cu baia. Mereu am avut o problema cu respectiva baie, nu ne-am impacat si pace.

O incapere imensa, cu vasul de toaleta pus aiurea la dracu'n praznic iar usa fara nici un sistem de siguranta, adica macar un zavor acolo, o cheie, ceva. Am incercat eu sa-mi spun of-ul in stanga si-n dreapta, toti ma aprobau si cam atat. Aflata singura in fata problemei, ma hotarasc sa iau atitudine. Cum? Simplu: imi zic ca nu-i dracul chiar atat de negru si merg la noroc. Adica doar nu s-o nimeri chiar atunci sa mai aiba cineva basica plina, care ar fi sansele, ce naiba?

Si pleaca Lillee hotarata spre locul cu pricina. Odata ajunsa acolo, iau totusi si niste masuri de siguranta: cosul de rufe proptit in usa pe post de strajer. Nu trece un minut si cosul incepe sa se miste iar din spatele usii cineva tot bodoganea: a dracu usa, ce greu se deschide. Cand realizez eu ce se intampla de fapt, incep sa strig din toate puterile: ocupat! Degeaba, in fata mea isi face aparitia un individ "necunoscut" cu o mutra plina de satisfactie. Castigase lupta cu usa. Vazandu-ma, ramane blocat .
-Ocupat! ii spun eu.
La care el, inaintand spre mine: Scuza-ma, n-am inteles, ce-ai spus?
Eh, ganditi-va si voi cam ce puteam sa spun smileys

Adica imi ardea de povesti. Tocmai atunci, in acea ipostaza, se gandea el ca-i povesteam despre nemurirea sufletului sau cine stie ce alte vesti importante, teoreme sau definitii aveam eu de gand sa pun spre dezbatere. Si a trebuit sa se si apropie, atat de important era subiectul abordat de mine, ma mir cum de nu si-a adus si un scaunel, poate si un pahar cu bere, adica WTF?

Intr-un tarziu, cand a inteles si inculpatul despre ce este vorba si cam ce as fi putut eu sa-i zic, isi cere scuze si o tuleste afara. Faptul consumat, dar acum cum naiba mai ies eu afara, cum dau ochii cu lumea? Deja imi faceam ditamai scenariile, ce rusine, aoooleuuu! Pana la urma am iesit. Cri, cri, toata lumea isi vedea de-ale ei, adica nu tu priviri pe furis sau rasete infundate? Se pare ca nu, doar ca respectivul nu a mai avut tupeul sa ma priveasca in ochi, nici eu pe el, nu de alta dar poate imi aduceam aminte de vreo teorema.

Asa ca daca mergem pe premiza " nu mi se poate intampla tocmai mie", rau facem. Ba se poate si inca cum, sau nu ati auzit ce-am spus si trebuie sa va apropiati nitel? smileys

34 comentarii:

Miţă spunea...

Ce ai spus? Tre' sa vin mai aproape :P

Anonim spunea...

Spune drept, nu-ti venea sa-l strangi de gat? =))

Dianne spunea...

Poate vroia sa te ajute cu hartia, mai Lillee, si tu ai expediat omul!!!! :D

Ana-Maria spunea...

Cre' ca domnu' era stapanit de bere si de aia era surd...:))

madMe spunea...

Tare asta, cred că aş fi aruncat cu hârtia igienică după el! :))
Eu mai păţesc să bat la uşă la toaletă şi în loc de ocupat să mi se zică ''Intrăăă''. De ce aş vrea să intru în baie când mai e cineva acolo?

Blindius spunea...

Da.Premisa asta e foarte periculoasă.Trebuie să fii vigilent 24 din 24 altfel poţi să rămâi cu buza umflată.Când ţi-e lumea mai dragă ţi se întâmplă. A văzut şi omu' o femeie blondă cu băşica plină :)),nu cred că erai prima,dar nu blondă.Bine că nu te-a surprins în poziţii ciudate :D

Anticalofilul spunea...

sigur nu a auzit cine e in baie, el credea ca tu ceri ajutor, da asta trebuie sa fie, credea ca ceri ajutor :)))

rebelu spunea...

si cind te gindesti ca romanii aveau wc-uri publice! si cind spun publice apoi inteleg publice! se asezau unu linga altul si in timp ce defecau mai si discutau despre una, alta. ma intreb cind si unde am pierdut firescu si nevinovatia asta!

Eci si Cami spunea...

nesimtit omul.........vorba aia '' cei 7 ani de acasa ''
salutari all !

Anonim spunea...

sa fim seriosi, spera si omu sa vada ceva. intrebare:erai inca pe tron cand indivisu se facea ca nu intelege? prietena mea de obicei, in cazuri dastea, pune prosopu pe clanda de afara. bine tot se gasesc "taranei" care sa incerce da na:) fiecare are cate un fetis:)) oricum traumatizanta povestea.

AlexiCa spunea...

N-am auzit mai zii odata =))

Anonim spunea...

=)) ceva asemănător am pățit și eu...doar că cel care a năvălit peste mine, îl știam bine...și mi-am permis să arunc cu hârtia igienică după el...direct în față l-am nimerit...a închis ușa și a plecat, nici n-a mai știut el cine era înauntru, fiind și întuneric...efectiv a deschis omu' ușa să intre să-și facă nevoile și dintr-o dată i-a sărit ceva roooz în față =))...bine, n-au fost discuții sau întrebări pe urmă, dar oricum n-aș fi recunoscut nimic o:)

Anonim spunea...

Sora'mea hai sa iti torn una similara... oarecum. Eram cu bunica (a noastra, de altfel) in tren - eram prea mic ca sa stiu incotro mergeam, dar era pe distanta scurta - si in compartiment se mai nimeri o cunostinta de a noastra cu un copil mult mai mic. Era cald afara, ca mergeam cu geamul deschis la compartiment. Asta micul s-a scapat pe el (treaba mare....), maica-sa l-a sters, iar pachetul cu "depunerea semisolida" i-l dadu bunicii sa faca ceva cu el, iar bunica'mea, femeie "practica', il arunca pe fereastra....surpriza, insa: eu inchisesem geamul cu cateva minute inainte.....deci sa vezi ce n-a vazut Parisul....repede ne-am adunat bagajele si ne-am mutat in alt compartiment ca ingerasii. La un moment dat ma apuca si pe mine te miri ce si vreau la toaleta...Merg cu bunica'mea, imi fac treburile, ies si intra apoi ea, saraca, lasandu-ma pe mine de straja, sa nu intre cineva peste ea...Nu stiu daca aveti idee, dar cabinele WC din trenurile comuniste erau ca o cabina de lift, inguste vai mama lor...Bunica, o femeie corpolenta si cu frica de microbi, cine stie cum sta ea cocotzata pe vasul de WC, cand deodata un om deschide cu putere usa - pana sa spun eu ca este ocupat - era tarziu - si ii trage o clanta in fatza bunicii, de a cazut de de "tron"....In cateva minute i s-a invinetit ochiul...Ce sa mai povestesc a fost o calatorie de vis....mai ceva ca atunci cand mama mare a plecat cu Goe la Bucuresti..... :)

Lillee spunea...

Gabi :))) de calatoria asta nu stiam =))

Crissu spunea...

Ce haios .. saracutza de tine ..Am patit-o si eu de 2 ori la birou ..numai ca eu am fost cea care a intrat peste baieti la baie:).. Aveam o singura toaleta ..Aia cu un geam de sticla pus sus si nu zareai prin el decat o eventuala umbra .. Cum stau cu orele in fata la calc si merg mereu pe ultima suta de metri va dati seama ca mai mult alerg spre baie ..Si alerg .. si apas repede pe clanta .. si deschid .. Dincolo statea ghemuit pe wc un coleg de-al meu mai micut asa de inaltime ..era suit cu totul pe wc in pozitia ''piticului '' .Ridica ochii la mine ..fata ii era crispata .. si eu zic ''Pardon ..aoleo ..nu te-am vazut '' si nu ma mai opream cu scuzele dar cu usa deschisa .. Radeam in istericale .. A doua oara la fel in graba intru peste alt coleg ..el statea cu spatele la usa ..Intru ..apoi zic pardon .. degeaba ..eram deja recunoscuta ca fiind cea care intra mereu peste baieti .. Multi dintre ei inainte sa mearga la baie treceau pe la mine si imi spuneau ''Cristina, vezi ca merg la baie'' la unii suna chiar a invitatie .. Nici in ziua de azi nu pot uita expresia fetei colegului surprins prima oara =))

Monica spunea...

:)).....doamne eu cred ca ma speriam de el , el de mine si ieseam afara trecadn peste el...:))

foarte tare:))

Lillee spunea...

@Crissu...nu mai pot sa ma opresc din ras =)))

Fata cu ochi verzi spunea...

se aştepta la vreun secret,vreo propunere...:))

Tasha spunea...

Lasa ca altele au patit-o mai rau...tu ai iesit in mod elegant...:)
O sa povestesc si eu pe blogul meu patanii de genu'...:))

Simion Cristian spunea...

Ciudat fetiș are omu'! :-t

Crissu spunea...

@Lillee iti dai seama ca si eu patesc la fel cand imi amintesc. Ma gandesc cat de zapacita eram si eu la vederea piticului de pe toaleta incat tineam usa larg deschisa si o dadeam intruna ''nu am vrut , nu te-am vazut , tu nu m-ai auzit ? de ce nu ai zis ocupat ...vai ce penibil ..'' si tot continuam ..da nici el nu zicea inchide usa ..doar statea cu moaka aia la mine :)...Celalalt coleg era un pic mai cizelat si de fiecare data cand mergea imi spunea ca merge pentru ca i-am zis prima oara sa stea linistit ca nu am vazut nimic si el a zis ca e pacat:)..Sincer cred ca si a doau situatie devenea aiurea daca colegul se intorcea spre mine cand am descis usa ..riscam sa ma ude pe pantofi :) =))

Unknown spunea...

ce nu i-ai facut mai loc omului langa tine. daca avea probleme cu prostata? =)) el a venit mai aproape gandindu-se ca ii cedezi locul cu chilotii pe vine =))
hai ca esti teribil de simpatica

Boris spunea...

ce si-a zis omu: "Hai ca in toaleta nu am agatat pana acum" :))

Zori de zi spunea...

=))))) e bine ca macar n-au aflat restul!

realbadpisy spunea...

=)) =)) Asta a foat mult prea fun , am ras cu lacrimi. Hmm! gata acuma stiu .. cand sunt putin deprima trec pe la tine , sa ma inveselesc putin. :-*

Rob spunea...

Mno hai ca m-ai ucis iar XD

Anonim spunea...

La o chestie de genul asta... merg la sigur: "si daca intra ce?!" :D N-a mai vazut individa instrument? :D

Bine... eu sunt eu... tu esti tu... altii sunt altii. :D

Anonim spunea...

Pai eu cred ca vroia sa discute teorema relativitatii si eventual sa o si aplice. Se putea crea o gaura neagra in locul gaurii de la toaleta!

Si toate astea pentru ca el era THe OnE!

Anonim spunea...

:)) super tare....

Orin spunea...

Îţi dai seama că m-a apucat rîsul... şi sînt la serviciu, tare şi povestea fratelui tău şi a lui Crissu! ;))

Anticalofilul spunea...

Salut, am schimbat numele blogului "Cel Mai Lung Nume De Blog Nu Există" in "Anticalofilul", te rog sa schimbi numele si adresa cu cele noi:

Anticalofilul

http://anticalofilul.blogspot.com/

Anonim spunea...

intrebare:se poate lua SIDA de pe wc?
raspuns: da, daca nu se ridica cel de dinainte
:D

Pisi spunea...

eu cred ca vroia sa te ajute sa te imbraci .. off reao :)) .. .foarte tare povestea cu bunica :D

Fetita Junglei13 spunea...

:)) Poate a crezut ca vroiai hartie :p

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro