joi, 6 decembrie 2012

Nu-i uşor în campanie electorală: Constanţa, plină de madame în călduri

Nu fac politichie, trebuie sa fiu imparţială şi nici gând să mă abat de la regulă. În plus, mai dăunează şi sănătăţii, ceea ce la mine ar fi grav dat fiind faptul că deja sufăr cu tărtăcuţa. :))
Însă, dacă privim o altă latură, cred că nu dăunează cu nimic, ca atare, să ne destrăbălm, zic!
Mbon, suntem în campanie electorală, toată lumea vede, simte, miroase, aude. Tabere peste tabere, pro, contra, alea, cutare. Însă, astăzi am realizat că politicienii ăştia de candidează colo sau dincolo chiar au multe de îndurat. Pe bune, păi ce, campania asta merge, aşa, teleleu Grigore? Ne, ne, ne. Tre să ieşi prin mulţime, să zici colo şa o vorbuliţă de să le tremure inima şi să le plângă sufletul alegătorilor, cu sughiţuri, mai dai un noroc, te mai laşi zgâriat de o piele ce nu a văzut tratamente Spa, mai înduri o huiduială, că, deh, aşa e în luptă. Îţi bagi picioarele în somnul de frumuseţe, faci drumuri provincie - Bucureşti şi retur, tre să fii mereu pus la patru ace, mai inhalezi şi un iz ce nu se desprinde din gama Dior, îţi mai scrilejeşti retina cu o ţoală ce nu aduce a Versace, mai suporţi o freză făcută la frizerul din colţul străzii, admiri un vârf de păr deteriorat, un rid, un dinte lipsă... Mda, te trezeşti, brusc, în sânul vieţii omului de rând. E lucru uşor? Spuneţi voi. Nu este, cum să fie, vorba moldoveanului acela sincer de a făcut furori pe youtube.


În plus, nu ştiu cum o fi prin alte părţi, dar la Constanţa e certitudine, bărbaţii politicieni au cele mai multe de îndurat. Dacă nu ştiaţi, vă spun eu acum: băbuţele din Constanţa au perioade când intră în călduri. Băi, şi nu ştiu cum se face de se nimereşte taman în campaniile electorale. Moaa, şi de nu le apucă pupărelile şi declaraţiile de amor ghebos, pffaai, de nu le tropăie hormonii că parcă zici că le pleacă la război (trec batalioane de hormoni Carpaţii). Poţi să juri că n-au avut parte de chestii - trestii toată viaţa, iar copiii şi nepoţii i-au făcut din floricele, prin polenizare, mama lor. Mai că-şi pun poalele în cap şi nu altceva.
Bieţii oameni politici deja vin, la astfel de întâlniri cu mulţimea, crispaţi. Stau buştean şi fac grimase. Degeaba, gloata înfierbântată de cucoane trecute de prima tinereţe sare şi îşi lasă balele pe obrajii lustruiţi, iar ei, fiind în văzul lumii, nu au ce face decât să stea precum mielul la tăiere. Ahh, da, să mai şi zâmbească şi să îmbrăţişeze madamele înfierbântate de izul masculilor feroce.
Acum înţeleg, de aia nu-s campanii în fiecare lună. Ce ar mai fi? Păi când îşi mai revine omul? Hă?
Bre, la Constanţa aşa e, parol! De nu mă credeţi, vă las şi un link. E unul dintre exemple, zilele astea am văzut zeci asemenea.
Ca atare, un moment de reculgere pentru candidaţii la Parlamentare! Milă şi îndurare, nu-i lucru uşor să stai la pupat de babe protezate, şi câte şi mai câte. Aaaamin! :))

P.S. Ştiţi faza cu pamfletul şi tratatul ca atare, nu? Eh, să nu vă aud.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro