duminică, 8 august 2010

Nopti albe

Voiam sa ma plang si eu cuiva.

E cald, o stim cu totii. In casa nu se poate sta decat cu aerul conditionat pornit, dar la un moment dat ( de preferinta noaptea ) il opresc. De durerile de cap nu mai spun, sunt la ordinea zilei, ibuprofenul a devenit ca orbitul ( macar de s-ar scoate si varianta mentolata - ibuprofen mentol  ).
Si cum spuneam, vine noaptea, opresc aerul conditionat, ma refugiez in dormitor si deschid larg usa de la balcon. Incepe sa intre niste aer, cartea devine din ce in ce mai interesanta. Liniste. Parca si mos Ene isi face simtita prezenta, totul pare sa mearga din ce in ce mai bine. Sting veioza, pun capul pe perna si inchid ochii. Ma supara putin caldura, dar este suportabila.

Cand totul parea sa mearga perfect, linistea imi este spulberata de niste zgomote ciudate si destul de apropiate. As putea spune ca se aud exact la geam. Stau si ascult. Dupa cateva minute se aude o bubuitura in balcon. La interval de cateva secunde, inca una ceva mai usoara ca intensitate. Liniste pret de cateva momente, linistea de dinaintea furtunii. Furtuna incepe: triluri imbatatoare, sunete ametitoare, un adevarat spectacol. 
Cine era in balcon? Cine imi ofera seara de seara acest spectacol, de vreo cateva saptamani? Ei:



Sa explic. 
Acum, ca sunt doi, se indeamna la prostii. Si cand au ei cheful cel mai mare ? Noaptea, cand sunt nesupravegheati, cand toata casa le apartine. Ca masura de prevenire am hotarat sa-i las noaptea in curte. La inceput a fost frumos, liniste si pace. Dupa ceva timp, insa, pisoiul al mai mare a descoperit ca este un copac exact langa balcon si ca i-ar folosi drept scara. A cercetat, a facut o schita, niste teoreme aplicate si hop, m-am trezit cu el in balcon. Dar asta nu e tot. L-a invatat si pe ala mic. Acum se catara amandoi, sar in balcon, se posteaza in fata usii ( cu labele la spate ) si incep sa-mi cante:

" Da-ne drumul in casa, faptura malefica ce esti, miauuuu meowww meowwww, daca nu ne dai drumul o sa-ti cantam toata noaptea, meowwww meowww, o sa fie vai de capul tau, meowww meoww, esti o scarba, meowww meowww. Tu n-auzi? MIAUUUUU."
Nu am ce sa fac, le dau drumul in casa. Daca i-as da iar afara, ganditi-va ce s-ar intampla, iar si iar...

20 comentarii:

Unknown spunea...

locuri la loja mai ai? =))
Sa-ti traiasca si sa te mandresti cu ei

Anonim spunea...

Cum sa lasi bietii copilasi noaptea afara , daca e le e si lor urat , si n plus , patutul pufos e mult mai atractiv decat iarba rece de afara:))))Cum de te ai decis sa mai iei unul ?Am si eu cu pisi 4 , trei puiuti de birmaneza o frumusete:P

BlackCat spunea...

Facem schimb pentru cateva zile? Tu-mi dai pisoii iar eu iti dau satra de catei din curte. Macar sa mai schimbam "stilul muzical".

Fetita Junglei13 spunea...

:-* las' ca vine ea si iarna si ai sa revii.Stiu eu,ca ai sa revii si mai stiu si ca esti bine.Ai grija de voi si salutari si micului artist,ca de Cristi,Alex,Kta nici nu se mai pune vorba

Tivadar Emanuel spunea...

wow party cu pisoiiiiiii :))) ce sa zic Lilleee ..nopti cat mai placut sonore :))))

Monica spunea...

:)))
bai e aiurea sa ti urle in cap, dar la cum le scrii tu, mai ca vreau si eu:)))=)))

Iustinel spunea...

Haha :))

Am avut si eu la tara parte de un show din partea unui pisoi mic. Ziceai ca-i acrobat, asa zburla si sarea'n sus. Ar trebui sa-l duc la preselectii la Romaii au Talent si la fel ar trebui sa procedezi si tu cu Beethovenii tai, poate iese de-un show memorabil :D

realbadpisy spunea...

pfff! da au asa niste fetisoare frumoase....hmm!

fata din vis spunea...

:)) dragalasii de ei. Pai cum sa lasi mandrete de pisici noaptea singure, afara? Ele cand sa doarma si cand sa se joace?

Marius Stracna spunea...

Bun asa, caldura insuportabila si galagie, a doua zi numa' buna de serviciu....
P.S Tu cand pleci in concediu unde te duci, eu unul ma duc la mare?

Blogger spunea...

Sa-ti aduca multa pace si dragoste cum numai pisicile stie sa o faca :)
http://numaipisici.blogspot.com/

Cris-Mary spunea...

:)) Da cand te uiti la mutritele lor nu-i asa ca uiti de nazdravanii?

'mnealui spunea...

Ger, minus cinspe grade, ninsoare, vijelie... Motanul batran zice catre mitzi ala mic: Bai, hai ma sa te duc la f...t! Se duc amandoi pe casa, miau, miau, miorlau, miorlau... Nimic, nicio matza. Blana, bocna. Dupa o vreme, motanul mic zgribulit si tremurand din toate alea, zice: nene, io ma mai f.t cinci minute si plec!

Vania spunea...

Ei, cu aşa companie, viaţa capătă sens!...

Anonim spunea...

tata are un motan care intra si iese pe geamul lui de cate ori are chef, si il apuca plimbatul mai ales noaptea, atata miauna la geam pana ii deschide

Orin spunea...

Se pare ca ai cu ce odrasle sa te mindresti! ;) Sper sa se mai potoleasca cu concertul nocturn!

Anonim spunea...

Ti se rupe inima de asa ochi nevinovati... :)

Tasha spunea...

Se vede treaba ca iubesti mult animalutele...bravo! sa-ti traiasca!

Natural, ca Aloe Vera spunea...

Miau ... Mi-au trebuit randurile astea ca sa-mi dau seama ce bine e ca am decat perusi :)

Ioana Ionescu spunea...

Buna seara!
V-ar interesa un exchange de link?
Daca doriti ma puteti trece cu
nume:Nameless
adresa:http://nameless-1830.blogspot.com
Astept datele dvs cat mai curand.

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro