vineri, 15 ianuarie 2010

Privelişte de dimineaţă

Clămpănind în papucii mei de casă, cu cana de cafea în mână şi pisica la subţioară, mă îndrept agale spre lăcaşul destinat pregătirilor matinale. Prin şiretlicuri numai de mine ştiute, încerc să scap de povara pisoiului, însă fără rezultat. În fiecare zi duc această luptă crâncenă, dar blănosul se dovedeşte a fi mai tare în gură decât mine şi în gheare, agăţându-se disperat de halatul meu.

Astfel mă face să cedez de fiecare dată şi mă obligă în acelaşi timp să-mi rezolv toate problemele cu el în braţe. În speranţa că într-o zi voi avea câştig de cauză, mereu vin cu planuri noi şi încerc imposibilul, la fel şi în această dimineaţă. Concentrată asupra situaţiei în care mă aflam, îmi arunc pentru o secundă ochii pe fereastră. Ce îmi era dat să văd, m-a făcut să uit de blănosul care torcea victorios.

 
 În curtea vecinilor, o fetiţă de vreo 10 -11 ani, înainte de a pleca spre şcoală ( probabil), s-a gândit să facă o şedinţa de şuting. Cocoţată pe un scăunel, cu pletele în vânt, lua poziţii care mai de care mai provocatoare, imortalizând în acelaşi timp momentul cu un telefon. Apoi se uita să vadă rezultatul. Nemulţumită, încerca din nou, cu noi poziţii şi altă atitudine. La un moment dat s-a gândit că lumina nu-i este prielnică şi cu scaunelul în cârcă încerca alte locuri din ograda. Poate că show-ul ar fi continuat dacă nu-şi arunca din greşeală ochii spre geamul meu. Eu cu gura până la urechi, motanul agăţat de mine, copila a rămas înţepenită. Pentru a salva  situaţia, m-am gândit să-i fac cu mâna şi apoi s-o aplaud. În secunda a doua, s-a făcut nevăzută.
 
 Vedeţi, boieri dumneavoastră, cum se nasc vedetele? Încep prin ograda părinţilor cu sârmele pline de rufe pe post de decor, apoi află cum să-şi facă cunoscute capodoperele prin intermediul haifaiv şi uite aşa apar divele.
 
 Sexi Brăileanca, păzea că se anunţă vremuri grele. Se pare că vei avea concurenţă serioasă, noile talente se nasc în curtea vecinului. smileys

15 comentarii:

Anticalofilul spunea...

facea poze pentru hi5 :)))

Anonim spunea...

da da da...poze de haifaiv...cu descrieri gen "shomnoroasha...înainte de a merge la pujcarie"...=))

Lillee spunea...

=))

Fetita Junglei13 spunea...

:))
Cand o trece de examenul numit hai cinci sa-i spui sa nu te uite.Tu ai incurajat-o intr-o dimineata de iarna.Tu si motanul

Tasha spunea...

Haioasa fetitam=,parca o vad! cred ca s-a rusinat cand te-a vazut,de-o sa-i vina greu sa dea fete cu tine.
De motan nu ma mir,eu am patit asa cu Sissi,pisica noastra,ma urma peste tot,pina cand era s-o calc,ca s-o feresc am dat cu sanul de tocul usii si m-am ales din cauza ei cu o operatie de toata frumusetea....dar asta e o alta poveste.Acum e exilata la casa din Negresti.

Monica spunea...

...radeam, radem dar asa e...asa se naste tampenia in Romania....mi-o imginez ce multumita era de ea insasi cand se vedea in poze!!!!!!

celmaibun spunea...

mda..e multă şi nu doare. ghici! :)

Boris spunea...

Ce matinal e motanul tau... al meu sub 12-1 nu se scoala :))

Lillee spunea...

Motanul meu cum aude miscare prin casa e in picioare...si nu mai scap de el.

Blindius spunea...

Şi e dotată la 11 ani :)) sau avea chipsuri pe lânga ea?Ai motan de rasă? Am înţeles că mulţi preferă să aibă motan şi nu pisică :D.Aia face pui,etc.etc.Pe sistemul ăsta ai mers?
By the way,ai scris şi tu cu diacritice !

Fata cu ochi verzi spunea...

hi5 scrie pe ea :))

Anonim spunea...

Pffff... uite asa se duce dracu' lumea asta. Hi5 sa traiasca. O sa fiu foarte fericit cand o sa dispara hi5-ul, BUG Mafia si manelele. No offense fanilor genului :D

Anonim spunea...

Lil, uite cum inhibi tu tinerele talente si fetele de la pagina 5. Rusinica!! 8-}

orator spunea...

ai soareci in casa? spionezi vecinii? esti curioasa sau ai prea mult timp liber? ce treaba ai tu cu vedetele sau divele?

incercam sa imit pe cineva dar poti sa raspunzi la intrebari

Orin spunea...

Eu cred că eroina ta era prin primele faze descrise în articolul ăsta... http://www.jurnalul.ro/stire-miscarea-de-rezistenta/pitipoanca-e-un-stil-sau-e-o-proasta-532113.html, ți-l recomand, e haios!

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro