duminică, 3 martie 2013

Situaţie suspectă: dacă te cheamă Arnold şi ţi-ai pierdut nevralgia, e la mine!

Dubioasă treabă!
Mă doare căpăţânosul de vreo câteva zile. Băi, da' o durere d-aia nesimţită ce nu vrea să treacă deloc. Am luat pastile cu duiumul, nema. Pfooa, eu ştiu că sunt cu capu', înţeleg că vrea să protesteze, s-o fi săturat şi el, dar nici chiar aşa. L-aş schimba cu mare drag, dar unde mai găsesc ţeastă de Lilloaică? Ca atare, tac şi îndur. Însă, am cedat, am zis că trebuie să iau atitudine şi am luat. Recunosc faptul că am fost forţată să merg la medic, dar asta nu se pune. Când colo, ce să vezi? Se pare că unul, Arnold îi zice, s-a gândit să-şi găzduiască nevralgia în bostanul meu. Măi, dar cât tupeu. Cum, pana mea, să am nevralgia lui Arnold? Dar cârnatul ăla de Arnold nu poate să şi-o ţină pentru el? Ce i-a trebuit să mi-o dea şi mie. Am protestat. Nu o vreau, să şi-o ia înapoi. Nici nu m-a întrebat dacă mi-o doresc, ce satană-i asta? Apoi m-am calmat şi am zis să nu mai fiu aşa dură. Poate o fi sărăcit, i-o fi ars casa, bunurile, a rămas pe străzi şi nu avea unde să-şi ţină nevralgia, motiv pentru care a venit tiptil şi mi-a pasat-o, până se mai pune pe picioare. Nu-i aşa că am un suflet mare de mă gândesc la asemenea lucruri?

Arnold, posibil membru al clanului lui Nuţu Cămătaru?


Dar lucrurile stau ma rău, e împuţită treaba. Cert este că sindromul ăsta, sau ce o fi, cere taxă de protecţie, de unde am dedus că nu e de glumă, iar nea' Arnold ar putea face parte din clanul lui Nuţu Cămătaru. Am înlemnit şi am decis să plătesc. Deja am făcut acest lucru pe o lună în avans. Cică dacă am dat banu', iau pastila şi totul e ok. Vax, până acum nici o schimbare. O să achit taxa de protecţie în continuare, poate se vor observa ceva îmbunătăţiri. Dacă nu, aia mă-sii, nu ştiu. Mă fac interlop şi arunc nevralgia Lilloaicei pe voi, să vedeţi atunci show. Între timp, stau şi analizez situaţia, vreau să văd dacă am şi lighioane prin cap, dacă tot e moda asta ca interlopii să crească animale de pradă prin ogradă. De unde şi ideea că nu ar fi exclus ca Arnold ăsta să-mi fi dat nevralgia cu tot cu lei, tigri şi alte patrupede. Ah, să vezi drăcia dracului, sunt în zodia leu. Ahaa, o legătură acolo există. Când s-or apuca animalele alea să se împuieze, grădină zoologică fac!
Dacă veţi auzi pe la ştiri că o tută blondă merge în patru labe prin Constanţa şi rage precum un leu sau se crede ursoaică, nu e o scenă pornache cu animale, e doar Lillee, posedată de animalele interlopilor.
Am zis. Vă pup, mă duc să mai iau o pastilă d-aia cretinoidă, prea încep să aberez.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro