vineri, 11 februarie 2011

Betisoare pentru urechi

Sa discutam despre ceva care ma roade la stomac. Ma roade e cam mult spus, doar ca mintea mea blonda imediat gaseste cate ceva de care sa se lege, sa faca putin haz.

Stateam eu, asa, intr-o seara si ma intrebam, mai mult conversam cu mine insami.
Fiecare produs are un ambalaj, nu? Da. Si ce rol are ambalajul? De a vinde produsul. Pfooai ce tare sunt, cum pot eu sa raspund la astfel de intrebari dificile.:))

Sa continuam. Ce altceva mai face ambalajul unui produs? Pai, sa vedem, probabil sa informeze potentialul consumator despre ceea ce se afla in interiorul lui. O fi asa, nu o fi, nu stiu. Dar asa gandesc eu si nu afirm ca ar fi si corect. 

O cutie cu bulion are o eticheta cu niste rosii frumoase si lustruite. Vine nea' X-ulescu si se uita: hmm ce o fi asta? Ia sa vedem, uite niste rosii, sunt intr-o cutie, ce ar putea fi? Compot de ananas. Intelegeti ideea, nimeni nu ar putea confunda bulionul, bine, poate doar cu bautura aia "bloody mary"
In fine, fiecare producator se inspira in felul lui pentru ambalajul produsului. Uneori nu este necesar sa puna si fotografie pentru ca, nah, toti recunoastem o sticla de cola ( de exemplu ). In acelasi caz se afla si betisoarele de urechi, nu? Cine nu recunoaste o cutie/punga cu betisoare de urechi? Dar totusi stau si ma gandesc la producatorii lor si pot sa afirm ca stau mai prost la capitolul imaginatie.
De ce pe etajera mea din baie sta o cutie care rade la mine si imi arata o dantura perfecta? Cutia e transparenta si se vad betisoarele, care in mod normal sunt pentru igiena urechii, dar cateodata stau si ma gandesc ca poate mai au si alta intrebuintare, poate se folosesc ca scobitori sau ata dentara. 

Nu vreau sa experimentez, nu multumesc. Dar atunci de ce rade cutia aia la mine? De ce e o tanti care zambeste asa frumos? Or fi betisoare pentru femei? Alea pentru barbati or avea un nene care rade, un nene in slip, un nene in costum sau barbatii nu folosesc? Am cautat si am gasit si betisoare de urechi cu un nene care ghiciti ce face: rade. Bai fratilor, inseamna ca sloganul e simplu:" sterge-ti urechile si vei rade in draci" sau daca vreti ceva mai profi : " Ai grija de igiena urechilor tale si zambetul tau va fi altul. Spune adio dintilor inchisi la culoare, durerilor dentare cat si cariilor. Betisoare de urechi pentru urechi curate si un zambet de invidiat"

Si stiti cum sunt reclamele de la noi:
O tanti merge la cumparaturi si este oprita de un nene in halat alb:
-Buna ziua, credeti ca aveti niste dinti sanatosi? Credeti ca pasta dvs de dinti este indeajuns de eficienta? Sunteti de acord sa faceti un test acum, aici?
( Nu trebuie sa luam in seama reactia tipic romaneasca care ar fi urmat: "ia du-te dracu', cine #$$$### esti tu? Hai ia viteza in %%$## de  bou". Trebuie sa intram in spiritul comercial )
-Da, sunt sigura ca am niste dinti sanatosi, vreau sa fac testul.
Pac se pune tanti pe un scaun in mijlocul hypermarket-ului si testul incepe.
-Hmm, se pare ca nivelul ph-ului este crescut, se observa niste fisuri anale dentare, se pare ca pasta dvs de dinti nu este suficient de "performanta". 
-Oooh... - a se observa dezamagirea doamnei -
-Dar nu va faceti probleme, am exact ce va trebuie: betisoarele de urechi cu o tanti care rade. Poftiti, folositi-le cu incredere si ne vedem maine. Va astept.

A doua zi

-Buna ziua, ati folosit betisoarele cu tanti care rade?
-Da. :D
-Sunteti pregatita sa facem testul?
-Indubitabil :D
-Incredibil, dintii dvs arata perfect, sunt perfect curati, fisurile au disparut si ghiciti ce: aveti niste urechi foarte curate.
-Va multumesc din suflet, de cand am descoperit betisoarele cu tanti care rade, viata mea s-a schimbat!!! :D

Amandoi se intorc catre camera si spun :
"Betisoarele cu tanti care rade, pentru ca meriti"


P.s. stiu ca nu toate betisoarele pentru urechi au ambalaje cu tanti care rade.


                                                                                                              Acest articol este un pamflet

18 comentarii:

Unknown spunea...

ale mele nu are tanti care rade :D :))
in schimb scrie mare: betisoare de bumbac pt urechi. deci exista betisoare de bumbac si pt altceva

Lillee spunea...

@Veronica: pai da, betisoare de bumbac pentru un zambet mirific :)))

Amzis spunea...

chiar nu am dat importanta pana acum ! foarte tare :) poate trebuie sa le folosesti pentru a te sterge sub limba sau cine stie :)

Bogdan Vasiliu spunea...

Sunt la fel de utile precum apa şi săpunul.

Fata cu ochi verzi spunea...

ale mele cred ca au un elefant pe cutie :))

Lillee spunea...

@Cati: ooo...deja se ingroasa gluma. Exista si betisoare pentru elefanti? Oare exista si pentru pisoi? Acum inteleg de ce motanul meu e asa de suparat :))

Fata cu ochi verzi spunea...

Poate sunt beţişoare pentru trompă :))) (de elefant)

Lillee spunea...

@Cati: bine ca ai mentionat in paranteza :)) Cine stie la ce dracu' ma ducea mintea mea bolnava =))

Unknown spunea...

Uite ca m-ai facut curios si m-am dus sa le vad pe ale mele :) Nu e tanti care rade in schimb au desene cu instructiuni de folosire cele de genul "Asa DA, asa NU".
Cele pe care le ai tu probabil au praf de gadilat si ar trebui sa te faca sa razi :D

Lillee spunea...

@Dacic Dracon: ale tale sunt mai performante :))

Mihaeladm spunea...

Lillee, deduc ca ai si-un motan, ca nu ma lasa sufletul sa cred ca poti glumi cu asa ceva :))
salutari de la motanul meu, e usor impresionabil cand aude de alti motani cu persoane. Sau invers, ma rog ;)

Lillee spunea...

@Mihaeladm: am trei pisici: doua stau pe afara si in casa e un motan de 6 luni pe care il cheama Caponne. E mai mult un caine decat pisica si putin corcit cu ratele ( ii place apa de moare, nu pot sa dau drumul la apa ca hop si el repede sub jet ). Dimineata cand ma vede imi sare in brate si se freaca de fata mea...ca un catelus :)
Sunt o mare iubitoare de pisici.

Sophiestricata spunea...

O sa stric eu toata gluma si dau un raspuns serios: producatorii vor sa transmita ca betisoarele au o gramada de intrebuintari, iar viata acelor oameni fericiti de pe ambalaj nu ar mai fi fost la fel fara ele. Betisoarele alea pot fi folosite la o gramada de chestii.

Lillee spunea...

@Sophiestricata: ca betisoarele respecive au o gramada de intrebuintari - sunt de acord, ca ne sunt necesare in viata de zi cu zi - iar sunt de acord, dar ca oamenii nu ar fi atat de fericiti fara ele - deja e prea mult :)) Nu sunt chiar asa de ... vitale, daca nu am betisoare pentru urechi, pot improviza. Nu cred ca as fi trista :))

Sophiestricata spunea...

O fi prea mult, dar asta vor ei sa transmita.

&Co spunea...

"sterge-ti urechile si vei rade in draci" - doamne, cat m-a amuzat fraza asta! =)))

Tivadar Emanuel spunea...

esti mortala Lilleeeeee ..am ras de numa la postu' asta :))) ms ptr el:-)

Lillee spunea...

@Manu: sar'na si...cu placere !

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro