luni, 4 martie 2013

Cum vine asta? Scapi de dureri de cap făcând sex, sănătate - cur?

Pură coincidenţă, parol! Nu ştiu cum s-a nimerit, cert este că nu pic prea bine în povestea de faţă, dar nu contează pentru că nu mă pot abţine. Mă mănâncă dejtele de zici că mi le-am frecat de urzici.
Să vedeţi. În această mirobolantă seară, cum m-am întors de la serviciu, am zis să bântui niţel pe net, aşa, de relaxare. Anşeea, şi cum îmi benoclam eu oc'şorii pe pagina de facebook, (ca o cutră ce sunt, să vad ce a mai făcut vecinul, ce şi-a mai luat, pe unde mai este, că, deh, acu' nu se mai poartă scăunelul în faţa blocului şi punga cu seminţe. Nee, acum stai ca boieru' la căldurică, la birou, şi te informezi în voie), ce îmi scrijeleşte retina? Ceva cu dureri de cap. Şi mă opresc, tot mă plângeam eu p-acilea că mă doare ţestosul de mor. Însă, norocul meu că doar ce lăsasem cana din mână, că altfel ieşea urât de tot. Şi aici recunosc faptul că sunt un câine zdrenţuros: cum vin acasă, beau restul de cafea, ce-mi rămâne de dimineaţă, dar asta e altă poveste. După cum spuneam, bine că nu aveam nimic în mână, gură, sau alte orificii (fără iz de pornache, suntem oameni serioşi, ce naiba!)


Link-ul de pe facebook suna cam aşa: "Cum scapi de migrene? Cercetătorii germani oferă un răspuns surprinzător: făcând sex! SĂNĂTATE - CUR"
Băi şi las-o naibii de treabă, aripi de liliac şi alte orătănii. Acum eu ce să fac? Dar nu mai bine încearcă cercetătorii ăştia germani primii? Eh, merge aşa? Şi, repet, eu ce fac acum?  :))
EU CE FAC? Hă? Hă? Hăăăă??? Se îndură cineva să-mi explice?





P.S.: ştiu că facebook-ul e de vină că nu a preluat tot titlul, dar şocul tot a fost mare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro