marți, 5 aprilie 2011

Relatari de pe bicicleta

Nu, in momentul acesta nu sunt pe bicicleta  dar recunosc ca m-am despartit cu greu de ea.
Am fost la Bucuresti sa ridic donatia facuta de fratele meu, Gabi, si am avut mari emotii in momentul cand m-am urcat pe balaurul cu doua roti. Dupa atatia ani, cred si eu. 
Am dat cateva ture prin Pipera dar mai slabut asa pentru ca pe acolo sunt niste ghioarle extrem de frustrate. Nu stiu ce naiba or avea. Ehh, nici nu stau prea bine la capitolul echilibru, ba saua era prea inalta si nu ma simteam in siguranta, ba nu stiu ce. Clar, bicicleta aceea era pe masura sotului meu si a ramas in posesia lui. Daaar, astazi a venit si randul meu. Lillee si-a luat jucarie. De dama, finuta, mai mult nici nu-mi trebuie. 
Cum am ajuns acasa, m-am schimbat si la plimbare cu mine. Nu mi-a mai trebuit nimic, parca eram un copil.
La inceput a fost mai greu, mi se parea ca nici nu pedalam bine si prindeam o viteza prea mare. Cand am pus frana era sa zbor peste bicicleta, dar ce spun eu bicicleta, era sa zbor peste tot ce aveam in fata ochilor. Tin prea bine franele alea. Noroc ca am avut tovaras de plimbare ca altfel...

Apoi m-am obisnuit si cu viteza, am mai schimbat pinionul mic cu foaia nu stiu care, nginerii d'astea care nu-s de mine. Am dat ordin sa mi-o regleze in asa fel incat sa pedalez mai des si sa nu prinda nici cine stie ce viteza din prima. Ordinul a fost executat si totul a fost ok. Pana si cainii sunt de treaba pe aici, pe la mine. Se dadeau din drumul meu, asteptau frumusel sa trec, mai ca imi dadeau si buna ziua. Dar am realizat mai tarziu ca erau, de fapt, foarte mirati, ceva de genul: wtf? ce dracu' face asta? hai fratilor sa ne uitam cum cade, unde e popcorn-ul :))
Deocamdata sunt la stadiul in care imi aduc aminte si ma reacomodez cu mersul pe bicicleta dar totusi am pierdut o ora cu pedalatul in seara asta. Nici nu-ti dai seama cum zboara timpul.E suuupeeer, imi place la nebunie :)
Niste poze:




                                                          O mica colectie :) 


                                     Bicicleta sotului meu, "donatie" din partea lui Gabi :)


                                     Aici se vede si "frantuzoaica" mea, o bijuterie :D 

22 comentarii:

Devils spunea...

Impresionanta colectie.Cu motoru te dai?

G.W. spunea...

mersul pe bicicleta nu se uita dar necesita o perioada de reacomodare dupa o pauza. Asfalt uscat, si pedalare fara evenimente.

Anonim spunea...

Sora'mea,
cand va aparea langa acea colectie din poze si una-doua biciclete de copii, atunci sa-mi spui cum te simti :). Spiritual, nu?!?!

Bravo! asa, sa va vad ca faceti sport (ma refer la datul cu bicla, nu la facut copii....), poate mai lasati tutunul........

pt toti cititorii tai: Fratilor, sora'mea Lili fumeaaaaaaaaaaaazaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Si cumnatul meu (cel slab), Cristi, fumeaazaaaaaa!!!! Cum facem sa-i dezobisnuim?????

Anonim spunea...

Mai sa fie, cainii aia sunt fie atinsi de criza si-s prea lihniti sau deprimati sa mai muste roata, pantof sau doamna, fie sunt niste parveniti si nu pun gura pe umani "made in Romania" ci doar pe material de export! Exista si a treia varianta, cum ca-s cuprinsi de spiritul national, ca Balcescu la '48 si nu pun gura sa capseze romani verzi. Doar gunoiae occidentale.
Vladimir

Lillee spunea...

@Devils: mi-e cam frica cu motorul... M-am lasat plimbata doar pe stradute si bineinteles ca tineam ochii inchisi. De sofer nu mai zic...cred ca nu mai putea respira la cat il strangeam :)) Dar cica la vara nu mai scap :D

G.W.: asa este, mersul pe bicicleta nu se uita. Multumesc pentru urari.

Gabi: o sa-i cumpar o mini-bicicleta la pisoi, merge? :)) Cat despre sport, da, ne-am propus sa mergem zilnic macar o ora... vara mai mult. Astfel mai dam si din tutun afara :)) Ssst, nu mai tipa...daca sare lumea cu gura pe mine nu mai am scapare :)

@Vraji: raman la varianta "deprimati" :))

Unknown spunea...

Fain articolul... Ce aventuri! ;) Ai o adevarata colectie de bike-uri :D

PS Am mai facut unele modificari pe blog, sper sa mearga mai usor acum. Multumesc tare mult pentru ca mi-ai atras atentia.

Lillee spunea...

@Alice : multumesc si eu. Sper ca nu te-ai suparat, intentia mea a fost una buna :)

Anonim spunea...

Neah ca ma arde o curiozitate: fumezi din astea cu nicotina de considera partea responsabila a familiei ca trebuie initiata o interventie cu doamnele si domnisoarele de pe blog, da? :P (inima-mi e aproape de tine :P) Eeeh, ce nu pricep eu e ce ai cu etnobotanicele? Nu-s tot flori ca balaria de tutun? :) Imi tot sare in ochi bannerul, nu de alta :D
Vladimir

amzis spunea...

super ! eu daca ma pun pe bicicleta o rup in 2

Dan Ionut spunea...

welcome to Lillee adventures :)

p.s: aveti grija cu franele :)

Lillee spunea...

@Vraji: da, cu d'alea cu nicotina imi rup plamanii. Gabi incearca toate strategiile posibile avand in vedere ca el s-a lasat foarte repede. Are vointa de fier.
Etnobotanicele? Ce am cu ele? Daca ar fi fost facute doar din iarba si balarii, probabil ca nu as fi avut nimic impotriva. Dar ele contin si alte ingrediente chimice precum otrava de sobolani, si alte minunatii, in cantitati mici dar suficiente sa fie letale.Iti omoara sistemul nervos incet-incet. Cunosc cazuri concrete, cunosc patroni de astfel de magazine si stiu amanunte "din interior", ca spun asa. Pe eticheta scrie una si in continut sunt toate prostiile chimice ca sa-ti dea senzatia de high. Numele de etnobotanoce este pus la misto. Atentie, vorbesc de etnobotanice, weed-uri, nu de marijuana si cele din categoria ei. Acolo este alta poveste.

@amzis: nu creed :))

@Dean Ionut: voi avea :))

madMe spunea...

Hi, e faină foc bița. Sper să te țină microbul, noi după ce ne-am luat biciclete ne-am dat cu ele de vreo două ori și pe urmă pa. Poate le scoatem până la urmă din beci și ne reapucăm de pedalat. :P

Lillee spunea...

madMe: si eu sper sa ma tina cat mai mult pofta asta nebuna de pedalat :)

Alle. spunea...

Ahh deci asta ai facut cat timp ai lipsit de pe blog? :D Ai facut turul Bucurestiului..
Ma bucur de noua ta pasiune :)

Lillee spunea...

@Alle: da, se poate spune si asa. Am facut turul Bucurestiului si al localitatilor din apropiere dar..cu masina :) Cu bicicleta doar un pic prin Pipera. In schimb am forjat-o cand am ajuns in Constanta si acum sunt tare ofticata ca astazi nu am putut sa-mi fac plimbarea. Febra musculara ma omoara :))

Mihaeladm spunea...

hihihi, da' faini caini aveti pe-acolo !
Fratele tau insa poate sta linistit - te-ai demascat singura intr-o alta postare ca fumatoare si recunosc, pe mine una m-ai socat minor atunci.
p.s. sa stapaniti sanatosi bicicletele, si eu cochetez cu ideea, mai ales ca prea urmaresc de multi ani ciclismul la teve.

Sorin spunea...

Stilul tău este inconfundabil şi nu te dezici cu fiecare nou articol . Faptele simple povestite în maniera ta devin interesante cel puţin . Ma înclin !

Căt despre bicicletă low-cost sănătos sau 2in1 şi sănătos şi ieftin .Vehiculul viitorului la propriu (raportat la preţul benzinei).

Lillee spunea...

@Mihaeladm: da, cainii chiar sunt minunati. In seara asta m-am convins pe bune :) Cu fumatul...recunosc, in general recunosc cam absolut tot, nu imi sta in caracter sa port masti. Multumim si poate intri in clubul nostru :) In seara asta m-au rupt partenerii de plimbare ( doamne...fraza asta poate fi interpretata cam in defavoarea mea ). M-au plimbat de mi-au sarit capacele...numai dealuri-dealuri.

@Sorin: uite, acest gen de vorbe ma fac sa merg mai departe. Iti multumesc frumos, ma simt magulita. Cat despre bicicleta, iti dau cea mai mare dreptate. :)

Natural spunea...

E weekend si e ... Blog and roll. Multumesc pentru rolul jucat in aceasta selectie. Spor si pe viitor!

Orin spunea...

Arată bine "franțuzoaica" ta. Pare ideală pentru oraș. Din cauză că folosesc doar mountain-bike, am cam uitat cum e să ai cauciucuri atît de subțiri și de fără profil. Mă bucur că îți place, sper că de atunci te-ai mai dat, că eu am cam lipsit din teritoriu, acum încerc să recuperez, să văd ce-ai mai făcut!

Lillee spunea...

@Orin: da, cica e de oras. Probabil din cauza rotilor atat de subtiri, am batai de cap. E mai dificil de mers, nu?
De atunci m-am mai dat de vreo doua ori.. Vremea nu mi-a mai permis :(

@Natural: multumiri.

Orin spunea...

Nu-mi dau seama dacă e mai greu, nu m-am mai dat de mult pe așa ceva, știu că pe vremuri foloseam semi-cursiera tatălui meu și eram tare mîndră de asta! Acum mă încîntă bicicleta mea cu care pot merge și pe coclauri.

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro