duminică, 17 ianuarie 2010

Case 39

Aviz amatorilor de filme horror: nu  va uitati cand sunteti singuri acasa.  Eh, poate exagerez un pic dar oricum un film foarte bun. Sunt o mica devoratoare a filmelor de acest gen si chiar ma plangeam ca nu am mai vazut de ceva vreme un film de calitate...

CAZUL 39  prezintă o poveste intensă, legată de teroarea psihologică trăită de o asistentă socială ce descoperă o forţă a răului mai mare decât şi-ar fi imaginat cineva, atunci când încearcă să salveze o copilă care în mod misterios, nu mai vorbeşte.


Emily Jenkins (Renee Zellweger, actriţă distinsă cu premiul Oscar) este o asistentă socială foarte devotată  şi cu experienţă, care îşi închipuie că le-a văzut pe toate – minciuni, neglijenţă nepăsare, abuzuri de tot felul. Vine ziua în care trebuie să preia Cazul 39: o fetiţă de 10 ani, Lilith Sullivan (Jodelle Ferland), abandonată de familie, tulburată şi în stare de şoc. Intervine Emily. Zguduită de singurătatea şi inocenţa fetiţei, femeia decide să facă ceea ce nu şi-a mai îngăduit niciodată în trecut: să se implice personal.  Cu speranţa în inimă că face ceea ce e corect, Emily îi oferă lui Lilith un cămin fericit pînă să îi poată găsi o familie adoptivă.
Dar abia acum începe adevărata teroare.
Ce a împins familia lui Lilith spre punctul distrugerii? De ce oricine vine în contact cu Lilith pare să îşi piardă subit minţile? Cum va putea supravieţui Emily groazei devastatoare ce o macină în secret? Pentru a descoperi adevărul, Emily trebuie să lase la o parte raţiunea şi să se confrunte cu cele mai îngrozitoare coşmaruri,  din clipa în care păşeşte într-un tărâm supranatural, unde răul iese la pradă printre oameni.

Acum, singurul lucru de care trebuie să se teamă cu adevărat Emily este puterea fricii din lăuntrul ei. 
Descrierea filmului va face sa va duceti cu gandul in alta directie decat trebuie. Pentru a va putea convinge, trebuie sa-l vedeti.

18 comentarii:

Anonim spunea...

Uuuuu, bine c-ai zis...
Lil, apropo de chestii horror, am incercat sa comentez pe blogul Micului Artist, la cea mai recenta postare si din cauza temei, banuiesc, cuvantul de verificare nu se vede deloc bine, plus ca nici nu am unde sa-l mai testez. Spatiul este acoperit de footer-ul paginii. (scuzati ca vorbesc prostii pe-aici! :p) Poate ai tu cum sa-l anunti sau poate vede chiar el ce-am scris aici.

Anonim spunea...

sincer...pe mine ma bufneste rasul la genul asta de filme. Am fost recent la premiera filmului " Paranormal Activity", care se preta ca fiind ce mai scary movie al anului. Sincer, pe langa faptul ca NU m-am speriat, am mai si inceput sa fac misto in timpul filmului. :))

P.S. : Pe aceasta cale tin sa multumesc prietenilor mei pentru rabdarea de care au dat dovada in timpul filmului si de stapanirea de sine, pentru ca i-am enervat asa tare incat mai aveau putin si imi spargeau capul. WTF...ce aberez aici... :D
Numai bine

Fata cu ochi verzi spunea...

Am citit şi eu despre el şi mă bate gândul să-l vizionez cât de curând :D

HawK spunea...

eu urasc filmele horror :| daca tot iti plac asa mult, trebuia sa fie "Cugetari Şocante" :))

Andrei Jitcă spunea...

Looks Promising... Trebuie sa mi-l descarc :)

Tasha spunea...

Eu azi m-am uitat la " The Holiday"cu Cameron Diaz, Kate Winslet, merita vazut!
a fost relaxant!:)

Corina spunea...

Hmmm...trebuie vazut :)

Blindius spunea...

Sunt curios cum joaca Renee intr-un film de groaza.Nu prea mi-o pot imagina.Astazi am descarcat si eu cateva filme > the forgotten , the prophecy uprising si deep rising. In genul case 39 mai este si filmul the orphan,tot cu "fetite" malefice.

Anonim spunea...

sînt sigură că n-am să-l văd niciodată :-ss
nu-mi plac filmele de groază...am încercat, în timp, să rezist măcar la unul, da' nu pooot :))
..nici scarry movie nu-mi place, și la ăla mi-o fost frică, imaginează-ți..cum aș putea să văd altele horror în adevăratul sens :))

Orry spunea...

ei da! Promit sa-l dau jos maine si sa-l vizionez! M-ai facut curioasa! Candva eram si eu o devoratoare de filme de genul asta! :)

Anonim spunea...

Eeee si uite ca imi luasem filmul si inca nu apucasem sa il vad... clar in seara asta e seara Case 39 ;)

Dianne spunea...

Iti recomand The Ring I si II. N-am putut sa ma uit decat ziua la ele, la amandoua. Ah! si "A Missed Call" e f bun. Melodia de la missed call o aveam pe tel si de fiecara data cand suna tresaream dar m-am obisnuit cu ea si incepuse sa-mi para linistitoare. Si Un film, mai putin de groaza, mai mult thriller, un thriller extrem de bun, cum mai rar am vazut in ultima perioada : The Orphan.

Unknown spunea...

Am vazut in fuga la TV prezentarea la acest film si am si fugit la PC sa mi-l descarc...Si cand colo..Horror. Si am zis pas. Deja m-a luase cu trepidatii la corason.
Am inceput sa ma uit aseara la "Marley&Me" si radeam de nebuna in fata monitorului cu castile pe urechi, disperandu-l pe al meu barbat care se uita la nu stiu bazaconii pe Discovery

Anonim spunea...

Sora'mea cred ca de la faza cu pana de paun ti se trage placerea de a viziona filmele genului horror????????????????? :)

Fata cu ochi verzi spunea...

L-am văzut azi...
Mie mi se pare horror că nu prea vizionez eu filme de astea dar..m-am speriat puţin :)) am mai şi râs un pic :D

Fetita Junglei13 spunea...

Era o perioada,cand ma stat in Italia,in care urmaream zilnic cel putin 2filme horror si prostia e ca ma amuzau :))

alisson spunea...

am mai vazut odata cand eram singura acasa "paranormal activity" si si bausem putin..si ma luase un tremurat =))) si mie imi plac filmele horror, dar ala era prea intrecut pe sine.. asa cao sa-l vad si pe asta :D >:)

Lillee spunea...

Dianne, le-am vazut pe toate :)
Gabi, cu siguranta de la paunii aia mi se trage :))

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro