sâmbătă, 9 aprilie 2011

Pitici pe creier si limpeduze pe...coloana.

Sunt situatii in care mi se intampla sa raman blocata, sa nu pot reactiona. Nici macar mimica fetei nu mi-o pot controla. Daca reusesti sa spui un lucru care sa ma surprinda in asa hal, iti vei da seama dupa moaca pe care o fac. Am incercat sa lucrez la aspectul acesta dar nu-mi iese si pace. Asadar, daca vi se intampla sa observati vreodata, din greseala, o tuta care se zgaieste naiv la voi, da, sunt eu. Eu, care nu inteleg ceva pe moment. Nu va speriati, sunt foarte pasnica, nu sar la ochi. Este doar un moment de ratacire, mi se blocheaza rotitele. :)
Si pentru ca sunt constienta de acest handicap, incerc sa evit pe cat posibil momentele care m-ar putea pune in dificultate. Eu incerc, dar asta nu inseamna ca si reusesc. Spre exemplu: ma termina faza cu cadourile, mai ales in perioada Craciunului. Ma feresc cat pot de tare sa nu aflu ce mi-a luat sotul sau mai stiu eu cine si nu stiu cum naiba se face de nimeresc exact in locul cu pricina. Soarta ma ia la misto, m-am obisnuit. Ehh si atunci ma cuprinde o ciuda nenorocita de nici nu va inchipuiti. De ce? Pentru ca stiu ca voi ruina bucuria celui de langa mine. Degeaba incerc sa exersez fel de fel de reactii, este egal cu 0. 

Primesc darul si stau ca vaca pentru ca stiu ce e acolo, nu ma pot preface surprinsa. La inceput primeam tot felul de intrebari: nu-ti place? ti-e rau? ai vazut o stafie? ai vazut lupul in fundul gol? Chestii de genul.
Acum nu mai este cazul, mi se spune direct: ma, tu stiai ce ti-am luat. Eu: nu, nu.  Aha, bine.
La fel patesc si cand primesc flori. Nu-mi plac florile, ba imi plac, dar nu sa le primesc. 
Le iau timid si ma uit la ele ca si cum nu stiu cu ce se mananca. Uuuu, what does this button doooo?
Cand am primit din partea sotului meu un buchet mare de trandafiri ( parca de 8 martie ), nu mi-am dat seama si am exclamat in soapta: "maaama, parca zici ca e coroana d-aia mortuara". Cand am realizat ca gandisem cu voce tare, era prea tarziu. Nu s-a suparat dar mi-a spus sa pun buchetul la presat pentru ca este ultimul pe care il primesc din partea lui.
Ma credeti sau nu, eu chiar am rasuflat usurata. :))
Deci, imi sfatuiesc toate persoanele din anturaj: daca va cumparati ceva, haine, accesorii, orice, sa le stapaniti/purtati sanatosi, dar, va rog eu frumos, nu ma intrebati daca imi plac. Nu vreau sa ranesc pe nimeni, intelegeti? Daca mi se pare frumos, voi spune fara sa fiu intrebata. Nimanui nu-i place sa auda ceva de genul: "sfanta maica precista, ce e aia?" Chiar daca nu spun cu voce tare, moaca mea vorbeste. Nesimtita.
Am incercat s-o iau cu frumosul, sa-i explic in ce situatii ma pune, apoi am trecut la palme. Ba chiar am amenintat-o ca va veni vremea si o voi botoxa de o va lua mama naibii, fara mila. Numai botox, botox, botox. Degeaba, ma sfideaza. Nu eu sunt de vina, ci ea. Acum, ca v-am marturisit razboiul in care ma aflu, ma simt mult mai bine. :)


















18 comentarii:

Dan Ionut spunea...

Cu siguranta nu o sa fie ultimul buchet de flori. :)

Alle. spunea...

Hahaa si eu am primit pozele alea chiar ieri pe email, si atata am ras :)) Da ,te inteleg cu articolul.. Si eu de multe ori am expresii ciudate, prietena mea mereu rade de mine si imi face un gest ca si cum mi-ar da cu palma sau altceva in fata, iar eu ma stramb asa comic (pentru ea) ca nu se mai satura sa ma ia astfel prin suprindere.
De multe ori am patit ca persoane (tipi idioti)sa imi faca "BOO" pe strada :)) Nu prea era amuzant la momentul respectiv, nu pentru mine, dar ma rog. Se pare ca uneori cand sunt scufundata in ganduri in timp ce merg spre scoala, se vede si pe fata mea...

minoki spunea...

Dar eu cred ca e mai bine sa fii sincera chiar si in mimica feteti decat sa fii falsa.

rebelu spunea...

simplu, cu photoshopu!

am vazut si altele mai holeleu! :)

Amzis spunea...

huuuooo basescu

Sorin spunea...

Şi totuşi aceasta-i o calitate !
Unii se străduie s-o facă şi ţie îţi pare rău că este felul tău de-a fi .


Pozele sunt :)) ce mai...

Ganduri Murdare spunea...

Mortal articolul, iar pozele, am ramas spechless, ce mai, dolly pe casa, Stuart little captiv, Beethoven anorexic si Joiana tragand curent, cat despre marinar...

P.S.: Am sa imprumut si eu partea cu pozele pentru o mica postare, promit sa specific sursa :P

Mariana spunea...

Atunci...niciodata nu poti juca ceva teatru....sau prea mult..si bine !!!

Fetita Junglei13 spunea...

Nici mie nu-mi place sa primesc flor cumparate,dar cand imi rupi un fundul gainnii sau o pasarica tigancii de pe coclauri,ma bucura.
Si ma bucura si florile primite de la ai mei.
Ai mei- categoria de varsta a patra :)

Lillee spunea...

@Dean Ionut: din partea lui...da :)

@Alle: ma bucur ca nu sunt singura. :)

@minoki: da, asa este, dar macar acolo putin control...putina cosmetizare, macar un pic.

@Rebelu: tot ce-i posibil :D

@amzis: eram sigura :))

@Sorin: iti multumesc dar as vrea sa am putin control, prea dau tot din..casa :)

@GanduriMurdare: multumesc. Cat de spre poze, nu-i problema, le poti lua oricand.

@Mariana: da...in schimb pot dramatiza cand vreau :D

@FJ13: dap, alea imi plac si mie. Mi se pare superb gestul sa rupi o floare si sa o oferi. Ma topesc. In schimb urasca buchetele cumparate, pompoase, aranjate. Stii tu ce stii :)

Anonim spunea...

N-ai ce face. Tine de cromozomii aia de femeie :D. Doi de X sunt doi de X :P. Doamna mea e la fel. O data in viata am avut proasta inspiratie sa ii zic "ghici ce ti-am luat". Si ea mi-a zis: iPod?" A durat vreo cateva zile sa-mi scol moaca de pe jos iar ea si-n ziua de azi se simte vinovata :D. De atunci nu mai intreb. Iar flori ii duc regulat, ca oricum le preseaza, la noi in casa nu rezista decat felinele, restul se usuca si cad.
Vladimir

Photograph spunea...

Cainele din poza este criminal =))

Radu spunea...

Lillee,
Am ramas si eu interzis , uitandu-ma ca la poarta noua in momentul in care am primit exact acelasi mail cu poze continand animalute in pozitii rare . Elefantul cazut in canal mi-a provocat fiori dar ultima pozitie , nu . "Egzista o explicatie ,Costele!". Eu stiu cum a ajuns acolo ...

G.W. spunea...

mimica fetei nu o poti controla, recomand sa citesti cand ai timp Dr.Paul Ekman, se ocupa de microexpresiile faciale, cartile lui sunt geniale.
Ultima poza este geniala am ras de numa :))=))

Lillee spunea...

@Vladimir: se pare ca nu exista remediu, va trebui sa ma obisnuiesc. :)

@Photograph: seamana cu tine :D

@Radu: da, am selectat din poze, unele imi provocau si mie fiori. Cat despre Basescu, cred ca stim cu totii cum a ajuns acolo, dar facem si noi haz de necaz.

@G.W.: multumesc pentru recomandare :)

Mihaeladm spunea...

Lillee, eu cred ca e fenomenal sa nu putem juca teatrul asta entuziast ! Nici eu nu pot sa-i spun unei colege "vai ce bine iti sta!" daca in fapt gandesc "iar au experiemntat frizeritele!". Prefer sa nu spun nimic.
Dar gandesc ca e o calitate, macar asa sa imi mai gasesc si eu o calitate. ;)

Andera Y spunea...

=))))))) In aceeasi situatie ma aflu si eu cu florile. Nu-mi place sa primesc flori! Mi se par inutile si mi se pare o cheltuiala inutila. :))

Am primit si io pozele astea pe mail, da' la sfarsit nu erau cu Base ci cu una din parlamentu' tarii de unde e amicu' ce mi-a trimis mailu'. =)))))))))

madMe spunea...

Săracele animăluțe, cum or fi ajuns în ipostazele alea :))

Trimiteți un comentariu

Ai o părere?

toateBlogurile.ro